Sigmund Freud Yeni Netflix Dizisinde Bir Seri Katilin Peşine Düşecek

01:48


Sigmund Freud Yeni Netflix Dizisinde Bir Seri Katilin Peşine Düşecek

Psikanalizin babası, kendi isminin verildiği Avusturyalı gerilim dizisi "Freud" da bir cinayet davasını çözmek için başrolde olacak.

Netflix'in destek verdiği dili Almanca olan Avusturya yapımı dizide, Freud, Sherlock Holmes tarzında bir hafiyeyi canlandıracak. 19. yüzyıl Viyanasında, genç Freud devrimci nitelik taşıyan teorileri yüzünden meslektaşları ve Avusturya toplumunun çoğu tarafından sert bir şekilde muhalefet edilmiştir. Freud tam bu zamanda adı çıkmış bir medyum olan Fleur Salomé ve asık suratlı savaş gazisi - polis müfettişi Alfred Kiss ile karşılaşır. Bu rastlantı sayesinde Freud farkında bile olmadan seri katil avının bir parçası olur ve seri katili yakalamak için Salomé ve Kiss ile birlikte çalışmaya başlar. 


Marvin Kren'in yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimlerine sonbaharda başlanacak ve dizi toplam 8 bölümden oluşacak. Dizi hem bir dönem dizisi görünümünde olacak hem de eş zamanlı görünümde olacak. Dizi bir Avusturya kanalı olan ORF'de yayınlanacak ve de Satel Film ile Bavaria Fiction dizinin prodüksiyonunu üstlenmekte. Buna ek olarak, ZDF Enterprises dizisinin uluslarası dağıtımcısı iken, Netflix de dizinin İngiltere, ABD, Almanya ve diğer uluslararası bölgelerde yayınlanması için haklarını almış bulunmakta.



2011 yapımlı "Tehlikeli İlişkiler" (A Dangerous Method) filminde Freud'u Danimarkalı oyuncu Viggo Mortensen canlandırmıştı. Bu dizide Freud'u kimin canlandıracağı ise büyük merak konusu. 




Kaynaklar: 1 | 2 | 3




Sıla Özgören






You Might Also Like

0 yorum

recent posts

Popular Posts