Shyamalan'ın Yeni Psikolojik Gerilim Filminin Fragmanı Yayınlandı

01:55


"Unbreakable" ve "Split" gerilim filmleriyle ün yapmış olan M. Night Shyamalan'ın son filmi "Glass"ın fragmanı yayımlandı. Psikolojiyle ilgilenenlerin ve psikolojik gerilim film tutkunlarının ilgisini çekecek olan "Glass" filmi "Unbreakable" ve "Split" filminin bir nevi birleşimi görünümünde. 

Bruce Wills ve Samuel L. Jackson'un başrollerinde olduğu "Unbreakable" filminde, Bruce Wills'in karakteri geçirdiği bir kazadan sonra kendisinin doğa üstü güçlere sahip olduğunu farkeder ve Samuel L. Jackson'un canlandırdığı karakter de bunu duyar ve kendisinle görüşmek ister.

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrollerinde olduğu "Split"" filminde ise, Anya Taylor-Joy'un karakteri, James McAvoy'un canlandırdığı çoklu kişilik bozukluğuna sahip karakter tarafından kaçırılır. Kanımca, "Split" filmini izleyenler, büyük olasılıkla bundan sonra bir üçlemenin çıkacağını ve bu ilk iki film arasında bir bağlantı olacağını zaten öngörmüşlerdir. 

Başrollerinde Bruce Wills, James McAvoy, Samuel L. Jackson, Anya Taylor-Joy ve Sarah Paulson'un olduğu "Glass" filminde ise Bruce Wills'in karakteri süpergüçlerini James McAvoy'un canlandırdığı 24 farklı kişiliğe sahip karakteri durdurmak için kullanacak. Fragmanın başlangıcında, filmin 3 ana karakterinin psikiyatrik tedavi gördüğünü görüyoruz. Sarah Paulson'un canlandırdığı psikiyatrist karakteri ise bu danışanlarının kendilerini süper kahraman sanan, aslında kimlik çözülme bozukluğu yaşayan kişiler olduğunu iddia ediyor. 

ABD'de 18 Ocak 2019'da gösterime girecek olan filmin, ülkemizde ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

Filmin fragmanını, BURADAN izleyebilirsiniz.


KAYNAKLAR: 1 | 2 | 3 | 4 | 5


Sıla Özgören



You Might Also Like

0 yorum

recent posts

Popular Posts